2012. április 20.

Olimpiai nyereményjáték az Árukeresőtől

Az ár-összehasonlító oldal a közelgő nagyszabású sportereseményekre készülve hirdetett nyereményjátékos kampányt.

Az ár-összehasonlító oldal a közelgő nagyszabású sportereseményekre készülve hirdetett nyereményjátékos kampányt.

Az Árukereső.hu-n öt héten át tartó tavaszi nyereményjáték indult a közelgő Nyári Olimpiai Játékok, a labdarúgó EB és a BL döntő jegyében. A játék során négy héten át, többek között MacBookot, iPadet lehet nyerni, az ötödik héten pedig az addigi összes felhasználó, aki a játék során Megbízható Boltban vásárolt, egyenlő eséllyel indul a fődíjért, egy LED-es Full HD LCD televízióért.

„Az Olimpiai Játékok, a BL döntő és a labdarúgó EB közeledtével egyre többen keresnek olyan termékeket, melyekkel még nagyobb élmény lehet a futamok és mérkőzések követése. Véleményünk szerint az e-kereskedelem minden szereplőjének közös érdeke, hogy a vásárlók jó minőségű szolgáltatást kapjanak, épp ezért az Árukereső.hu egyedülálló minőségbiztosítási rendszerében a valódi vevők valós vásárlást követő értékelési alapján kaphatnak Megbízható Bolt minősítést a webáruházak. Új játékunkban a Megbízható Boltjainkban bármilyen értékben vásárló felhasználóink között sorsoljuk ki a sportesemények követéséhez szükséges legnépszerűbb termékeket” – mondta Büchler András, a website marketingkommunikációs és pr vezetője.

A Megbízható Bolt Program mellett egyébként az oldal a Megbízható Vélemények közzétételével, valamint a szállítási információk egyedülálló megjelenítésével is tovább kívánja növelni a látogatói bizalmat és a vásárlási hajlandóságot.

Címkék: árukereső