2011. november 08.

Olimpiai támogató a Metropol

Korábban nem támogatta a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB), most rögtön gyémánt fokozatú támogató lett az ingyenes napilap.

Korábban nem támogatta a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB), most rögtön gyémánt fokozatú támogató lett az ingyenes napilap.

Megállapodást kötött Borkai Zsolt, a MOB elnöke és Hivatal Péter, a Metropol vezérigazgatója, melynek nyomán az inygenes lap a Magyar Olimpiai Csapat és a MOB gyémánt fokozatú főtámogatója és médiapartnere lett. Korábban a Metropol még sosem támogatta a MOB-ot és az olimpiai mozgalmat.

Borkai Zsolt és Hivatal Péter

"Közeledve a 2012-es londoni olimpiához úgy érezzük, hogy ismét remek alkalom nyílik a hazai sportélet szélesebb közönségének is felhívni a figyelmét a mozgalom tevékenységére, az élsport kiemelkedő teljesítményére, és egyúttal népszerűsíteni az egészséges életmódot. Éppen ezért örömmel kötelezzük el magunkat a MOB mellett" - mondta el Hivatal Péter.

"A média szerepvállalása nélkülözhetetlen a sport népszerűsítésében legyen szó világversenyekről és élsportról, utánpótlásról vagy éppen tömegsportról. Örülünk, hogy támogatóink köre egy új taggal bővül és bízunk benne, hogy a megállapodás egy hosszútávú kapcsolat kezdetét jelenti" - tette hozzá Borkai Zsolt.