2012. július 26.

Olimpiai tartalmak a Metropolnál

A pénteki megnyitóra különkiadással jelentkezik a lap, de az esemény alatt is kiemelten foglalkozik a sporteseménnyel az ingyenes Metropol.

A pénteki megnyitóra különkiadással jelentkezik a lap, de az esemény alatt is kiemelten foglalkozik a sporteseménnyel az ingyenes Metropol.

Kiemelt olimpiai tartalommal jelentkezik a Metropol, amely a Magyar Olimpiai Csapat Gyémánt fokozatú főtámogatója és médiapartnere. A pénteki megnyitóra különszámmal készül az ingyenes napilap, melyben összeállítást közöl a csapat 158 tagjáról, bemutatják a helyszíneket, a menetrendet, a legnagyobb nemzetközi sztárokat és a hazai fő aranyesélyeseket. Ezt követően minden hétköznap 8-12 oldalon követik a londoni eseményeket helyszíni riportok, elemzések és interjúk formájában.

"A Magyar Olimpiai Bizottság támogatásának keretében már tavaly november óta heti rendszerességgel jelentettük meg olimpiai rovatunkat. Így olvasóink is elkísérhették a Magyar Csapatot a felkészülés minden fontosabb állomásán. Bízunk benne, hogy a sportszerűség és tisztes helytállás mellett sok szép eredményről számolhatunk be az elkövetkező hetekben is" - nyilatkozta Erdei Tamás, a Metropol főszerkesztője.

 

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

2 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.