2012. július 23.

Olimpiai tartalmak a Sanománál

A Hír24 olimpiai rovata mellett alkalmazással is jelentkezik a médiavállalat a sportesemény alkalmából.

A Hír24 olimpiai rovata mellett alkalmazással is jelentkezik a médiavállalat a sportesemény alkalmából.

Olimpiai rovattal jelentkezett a Hír24, melyben a július 27-én kezdődő londoni játékok teljes programja elérhető lesz. Emellett azonnali eredményközléseket, a magyar csapat versenyzőinek profiljait, híreket, tudósításokat, interjúkat és multimédia anyagokat kínál a Sanoma Media portálja.

Mint közölték: mind tartalmaikban, mind kommunikációjukban kiemelten támogatják a Magyar Olimpiai Mozgalmat, a Hír24 ugyanis az Olimpiai Csapat hivatalos médiatámogatója lett. A nemrég aláírt szerződés az év végéig szól, ennek megfelelően a felvezetésen és az események követésén túl az olimpia utóéletére is kiterjed.

Ezen túlmenően mobilalkalmazást is fejlesztett a Sanoma. A London Most! mind androidos készülékekre, mind iPhone-ra letölthető immár. Az ingyenes alkalmazás a híreken túl galériákat, versenyzői és csapatprofilokat, menetrendet, és londoni időjárásjelentés kínál többek között.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.