2017. szeptember 12.

Online HR site-ot indít a PPH Média

A hrpwr.hu-n naponta frissülő tartalmak, illetve szakértői tanácsok tűnnek fel.

Új hr-üzleti site-ot és márkát indít a Kreatív és az Üzlet&Pszichológia lapokat is megjelentető PPH Média. A kiadó több nyomtatott kiadványával (Business Next, Üzlet&Pszichológia) és rendezvénysorozataival (Üzlet& Pszichológia Akadémia, JobXperience) már korábban is megszólította az üzleti döntéshozókat, most ezen termékek sikerére alapozva bővíti ilyen típusú tartalmait a hrpwr.hu site-tal, illetve további hr tematikájú rendezvényekkel.

A hrpwr.hu egy napi frissítésű, igényes tartalmat szolgáltató online felület, az elnevezés a hr erejét fejezi ki: azaz minden cég hosszú távú sikere az ott dolgozó emberek tehetségétől, motiváltságától és a csapatösszhangtól függ. A Gábor Fanni által vezetett szerkesztőség meggyőződése, hogy a folyamatosan változó munkaerőpiaci környezetben minden gazdasági vállalkozás számára kiemelkedő fontosságú a megfelelő munkaerő kiválasztása, képzése és megtartása. Az új márka ezeken a területeken kíván segítséget nyújtani a cégvezetőknek és a hr területével foglalkozó szakembereknek.

Az olvasók naponta találhatnak új tartalmakat a hrpwr.hu-n, ahol szakértők sorolják be a praktikus tanácsokat és kapcsolódó interjúkat a munkavállalói életútra vonatkozóan. Ezen kívül a honlap a piac aktuális történéseivel és esettanulmányaival informálja olvasóit. A cikkeket közép-, és felsővezetőnek, illetve humán erőforrásért és employer brandingért felelős szakembereknek ajánlják a szerkesztők szakmai útmutatásként napi kihívásaikhoz. Az új honlap célja a hasznos, kézzel fogható tudás átadása hr-esek, cégvezetők számára, hogy megtartsák motivációjukat mások motiválásában.

Szintén a hrpwr ernyőmárka alá kerül a kiadó által nemrégiben meghirdetett HRKOMM Award, melynek célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat.
Vándor Ágnes a PPH Media ügyvezetője elmondta, hogy a hrpwr.hu online szakportállal a kiadó a többféle iparági jelenléte mellett a különböző iparágakban mindenhol meglévő azonos funkciókban szükséges szaktudások bővítésének irányában is szeretne elmozdulni.