2012. május 30.

Online drogériát nyitott a Sanoma

A lépéssel tovább erősítené pozícióit e-kereskedelmi vonalon a médiavállalat.

A lépéssel tovább erősítené pozícióit e-kereskedelmi vonalon a médiavállalat.

Szépségbolt néven indított online drogériát a Sanoma Media, melytől e-kereskedelmi pozíciói további erősödését várja. A felületen szépségápolási, testápolási, babaápolási és háztartási termékeket kínálnak, a közlés szerint a hagyományos boltoknál kedvezőbb áron.

"A Szépségbolt.hu webáruházzal az a célunk, hogy olcsó, ugyanakkor kényelmes vásárlási lehetőséget biztosítsunk. Folyamatosan lesznek akciók, s nem csupán a szépségápolásban igyekszünk széles választékot nyújtani" – mondta el Dunai András digitálisüzletág-igazgató.

"2011 végén az elmúlt egy évben online vásárlók száma 1,4 millió fő volt, ami a 14 év feletti internetezők megközelítőleg 35 százaléka. A női vásárlók évről évre egyre erőteljesebben vannak jelen. A Szépségbolt.hu online drogéria őket célozza" - tette hozzá.

A Sanoma e-kereskedelmi portfóliójába az új webshop mellett a Polc.hu, az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal, a Technet webpláza, az Egészségbolt.hu és Szállás.hu tartozik.

A médiacég az e-kereskedelemhez kapcsolódóan nemrégiben egy új kezdeményezést jelentett be a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért egyesülettel közösen. Ennek keretében az online áruházak hiteleses minősítésére nyílna lehetőség.