2017. október 02.

Online is elérhető a Digitális Média Tények Könyve

Az elmúlt egy év online piaci adatainak összefoglalása mellett, idén bővült a tartalom is.

Digitális formában is hozzáférhető, illetve regisztráció ellenében ingyenesen letölthető kiadvány bemutatja a hazai online kiadók, sales house-ok és hirdetői szektorok előző évét, a tartalommarketing, programozott vásárlás, az e-commerce, a közösségi platformok és a közösségi marketing, a keresőmarketing, a mobilinternet és a mobilmarketing legfontosabb újdonságait.

Beszámol emellett a leglényegesebb digitálismarketing-trendekről, az év legizgalmasabb szakmai fejleményeiről, személyi változásairól és a magyar online kommunikációs ipar kiemelt díjairól. Az előző években a DMTK-ban magyar és nemzetközi szakemberektől idézeteket is kaphattak az olvasók. Ez adta az alapötletét az idei jubileum alkalmából készített társkiadvány, a Digitális Média Vélemények Könyve elkészítésének, amely egy pillanatképet villant fel, hogy kinek, mit jelent most a digitális világ.

A DMTK-t a 15 éves Neo Interactive ügynökség tudásmegosztási és piacépítési céllal készíti. A korábbi évek, valamint az idei példány itt érhető el vagy tölthető le digitális formában: http://neo-interactive.hu/dmtk.