2011. június 27.

Online utazástervezőt indított a Malév

Éves szinten százmilliós nagyságrendű plusz bevételt vár az új szolgáltatástól a légitársaság.

Éves szinten százmilliós nagyságrendű plusz bevételt vár az új szolgáltatástól a légitársaság.

Új online utazásszervező szolgáltatással bővítené bevételeit a Malév, melytől az MTI szerint százmilliókat várnak. A sajtótájékoztatón elmondták: a fejlesztés 20 millióba került, és "a legkonzervatívabb becslés szerint" is egy hónap alatt megtérülést várnak.

A szolgáltatással a felhasználó összeg, úticél vagy más paraméterek alapján választhatja ki és foglalhatja le az utat, akár egy évre előre is. Elsőként az árat lehet megadni, aztán jöhetnek a célállomás preferenciák, például, hogy tengerpartra vágynánk vagy történelmi látnivalókra. Az ajánlatokat a szolgáltatás azután térképen is megjeleníti.

Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója elmondta: fontosak az innovatív ötletek a társaság helyzetének javításában, s ezért a mostanit követően további fejlesztéseket jelentenek be a következő hónapokban.

Címkék: malév turizmus

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

9 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.