2014. január 13.

Online videó fronton erősít az Evomedia

Januártól a közmédia digitális felületeit az Evomedia értékesíti.

Januártól a közmédia digitális felületeit az Evomedia értékesíti. Az MTVA tenderen választotta ki partnerét, akivel 2007-2011 között már dolgozott együtt.

A Hirado.hu és Telesport.hu mellett a most indult televíziós és rádiós márkákat összefogó Mediaklikk.hu, valamint a weboldalak mobil verziói, applikációi (Híradó, Forma-1, A Dal applikációk) is a portfólió részét képezik.

Péli Árpád, az Evomedia ügyvezetője kiemelte, hogy „az idei exkluzív sport tartalmak mint a Téli Olimpia és a Foci VB (amelyek online közvetítési joga a közmédiáé) szponzorációs és videó-hirdetési szempontból kiemelten értékes az Evomedia számára. Emellett az Evomedia meglévő videó-hirdetési kapacitását jól kiegészíti a havi több millió videó nézéssel rendelkező MTV Videótár is.”

2014-ben továbbra is az Evomedia képviseli a Viasat csoport online felületeinek és mobil applikációjának értékesítését.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

4 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.