2014. január 13.

Online videó fronton erősít az Evomedia

Januártól a közmédia digitális felületeit az Evomedia értékesíti.

Januártól a közmédia digitális felületeit az Evomedia értékesíti. Az MTVA tenderen választotta ki partnerét, akivel 2007-2011 között már dolgozott együtt.

A Hirado.hu és Telesport.hu mellett a most indult televíziós és rádiós márkákat összefogó Mediaklikk.hu, valamint a weboldalak mobil verziói, applikációi (Híradó, Forma-1, A Dal applikációk) is a portfólió részét képezik.

Péli Árpád, az Evomedia ügyvezetője kiemelte, hogy „az idei exkluzív sport tartalmak mint a Téli Olimpia és a Foci VB (amelyek online közvetítési joga a közmédiáé) szponzorációs és videó-hirdetési szempontból kiemelten értékes az Evomedia számára. Emellett az Evomedia meglévő videó-hirdetési kapacitását jól kiegészíti a havi több millió videó nézéssel rendelkező MTV Videótár is.”

2014-ben továbbra is az Evomedia képviseli a Viasat csoport online felületeinek és mobil applikációjának értékesítését.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.