2013. február 21.

Online videós felületeket értékesít az EvoMedia

A meglévő reklámfelületek értékesítésén túl új hirdetési megoldások kialakításában is együttműködnek a felek.

A meglévő reklámfelületek értékesítésén túl új hirdetési megoldások kialakításában is együttműködnek a felek.

Idéntől az EvoMedia értékesíti a Live Info online videós hálózat hirdetési felületeit. A megállapodás keretében nemcsak a már meglévő reklámfelületek értékesítésében működnek együtt, hanem új hirdetési megoldásokat is kidolgoznak a jövőben. A tervek szerint a felek a régió más piacaira is kiterjesztik megállapodásukat, és olyan projekteken működnek együtt, mint a Live Info tavaly indított videós idővonalának továbbfejlesztése, illetve a közösségi médiába integrálható vállalati live stream megoldások - közölték.

Pásztor András, a Live Info ügyvezetője elmondta: a társaság jelenleg 12 kiadó 33 hírportálját szolgálja ki jogtiszta videókkal. A hálózatnak havonta átlagosan több mint 700 ezer videó-megtekintése van. A Live Info nézettségét a tavalyi év óta a Gemius Stream megoldásával mérik, a hirdetéseket pedig Gemius AdOcean rendszerrel szolgálják ki.

Péli Árpád, az EvoMedia ügyvezetője hozzátette: jelenleg 3,1 millió egyedi felhasználót elérő portfóliójukat jól kiegészíti a Live Info videós hálózata, amelynek segítségével már nagyobb volumenű integrált (display és pre-roll) kampányok kiszolgálását is biztosítani tudják hirdetőiknek. A szakember elmondta: a minőségi online videós hirdetések térnyerését várja az elkövetkező két évben.