2011. október 18.

Online zeneszolgáltatás a Magyar Telekomtól

Közel egymillió zeneszám közül lehet válogatni az egyelőre számítógépen és androidos mobiltelefonokon keresztül elérhető szolgáltatás révén.

Közel egymillió zeneszám közül lehet válogatni az egyelőre számítógépen és androidos mobiltelefonokon keresztül elérhető szolgáltatás révén.

ZeneCenter néven indított október 18-án új zeneszolgáltatást a Magyar Telekom. A streaming alapú online szolgáltatáson belül jelenleg közel egymillió zeneszámból lehet válogatni, és csomagokat lehet összeállítani ízlésünknek vagy aktuális hangulatunknak megfelelően. Utóbbi kapcsán mi magunk is tudunk "mood"-okat szerkeszteni, illetve a felhasználók válogathatnak az előre beállított hangulatopciók közül is. Lehet a számokat értékelni és kedvencnek jelölni is.

A ZeneCenter egyelőre számítógépen és androidos okostelefonokon keresztül használható, hamarosan pedig iPhone-on is elérhetővé válik. A regisztrációt követően 30 napig ingyen lehet zenét hallgatni, ezt követően 300 forintba kerül egy hónap.

A Magyar Telekom közlése szerint az új szolgáltatás révén igyekeznek a fiatalok felé tovább erősíteni, a márka zenéhez fűződő viszonyának még szorosabbra fűzésével.

 

 

 

A Facebook ismét lecsapott

10 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.