2013. augusztus 28.

Oprah-offenzíva

Világraszóló élménytől fosztja meg a médiaipar a magyarokat – egyelőre. A régió több államában viszont indul a show-özön.

Világraszóló élménytől fosztja meg a médiaipar a magyarokat – egyelőre. A régió több államában viszont indul a show-özön.

Nyár végével, ősz elejével ugyanis fél tucatnyi közép- és kelet-európai állam televíziós kínálatában jelennek meg az Oprah Winfrey Network (OWN) produkciói. Az úttörő ebben az esetben is Lengyelország volt, ahol augusztus 18-tól érhető el az OWN számos programja, őket szeptember elsején az orosz és az ukrán piac követi. Minden esetben ugyanaz a módszer: a térségbe 2010-ben belépő TLC kínálatában kapnak helyet a műsorok.

Ennyivel nem állnak meg az amerikaiak: október 28-tól Bulgária és Románia mellett a Belgrádból sugárzó TLC Balkans programjában is feltűnnek az OWN-produkciók. Nemrégiben azt jelentette be a világhírű show-woman cége, hogy Ausztráliában terjeszkednek, saját műsorablakok révén.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

4 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

6 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.