2013. augusztus 28.

Oprah-offenzíva

Világraszóló élménytől fosztja meg a médiaipar a magyarokat – egyelőre. A régió több államában viszont indul a show-özön.

Világraszóló élménytől fosztja meg a médiaipar a magyarokat – egyelőre. A régió több államában viszont indul a show-özön.

Nyár végével, ősz elejével ugyanis fél tucatnyi közép- és kelet-európai állam televíziós kínálatában jelennek meg az Oprah Winfrey Network (OWN) produkciói. Az úttörő ebben az esetben is Lengyelország volt, ahol augusztus 18-tól érhető el az OWN számos programja, őket szeptember elsején az orosz és az ukrán piac követi. Minden esetben ugyanaz a módszer: a térségbe 2010-ben belépő TLC kínálatában kapnak helyet a műsorok.

Ennyivel nem állnak meg az amerikaiak: október 28-tól Bulgária és Románia mellett a Belgrádból sugárzó TLC Balkans programjában is feltűnnek az OWN-produkciók. Nemrégiben azt jelentette be a világhírű show-woman cége, hogy Ausztráliában terjeszkednek, saját műsorablakok révén.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.