2010. december 06.

Orbán felesége lapot szerkeszt

A miniszterelnök felesége, Lévai Anikó a Magyar Konyha című lap szerkesztőbizottsági elnöke; a lap a Heti Válasszal bolyozik – írt a Népszava.

A miniszterelnök felesége, Lévai Anikó a Magyar Konyha című lap szerkesztőbizottsági elnöke; a lap a Heti Válasszal bolyozik – írt a Népszava.

A legfrissebb szám ugyanis a Heti Válasszal egybecsomagolva jelent meg – közölte a Népszava, amely utalt arra is: a havilapot kiadó Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. pár hete alakult Borókai Gábor igazgatása alatt, hárommillió forintos törzstőkével. A több évtizedes múltú hazai kulináris folyóirat, a Magyar Konyha egy éve szűnt meg; kiadói jogát az első Orbán-kormány szóvivője, Borókai Gábor vezette Heti Válasz Kft. Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató többségi, és Vinkó József újságíró kisebbségi tulajdonában álló cég szerezte meg. Vinkó a lap beköszöntőjében hangsúlyozza,hogy a lap több mint receptújság:"...kultúramegőrzés, ízlésformálás, a nemzeti tudat része..."

A bemutatkozó számban – mások mellett, mint például Kemény Dénes, Finta József – a hazai konyháról beszél Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió nemrégiben kinevezett vezérigazgatója, és Borbás Mária, a Hír Tv riportere. Lévai Anikó korábban lapnál nem vállalt szerepet, bár szerzőként jegyez egy szakácskönyvet.

 

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.