2012. május 11.

Origo-Sanoma: partnerség talán, eladás nincs napirenden

Nincs napirenden a Sanoma és az Origo frigye, reagálták a médiacégek vezetői megkeresésünkre, miután a Napi Gazdaság felvetette a kérdést.

Nincs napirenden a Sanoma és az Origo frigye, reagálták a médiacégek vezetői megkeresésünkre, miután a Napi Gazdaság felvetette a kérdést.

A Napi Gazdaság, majd ennek nyomán a HVG is felvetette, hogy a Sanoma Media tulajdont szerezne az Origóban. A felek határozottan cáfolták a részvénycserés ügylettel kapcsolatos találgatásokat, ugyanakkor - ahogyan az említett médiumok is jelezték - szakmai körökben mostanra elterjedt az értesülés.

Ennek nyomán megkérdeztük az érintett cégek vezérigazgatóit. Szabó György, a Sanoma Media első embere kijelentette: az, hogy tulajdont szerezzenek az Origóban, még az ötlet szintjén sem merült fel.

Vaszily Miklós, az Origo vezére portálunknak azt mondta: a jelen piaci helyzetben a különböző partnerségek keresése racionális, így folynak arról tárgyalások, hogy bizonyos területeken együttműködjenek akár a Sanomával is. Tualjdoni kérdések azonban a két cég relációjában nem merültek fel - tette hozzá.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

17 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.