2012. november 12.

Orosz digitália – helyi érték nélkül

Kimaradhatnak a digitális átállás előnyeinek némelyikéből az oroszországi regionális tévécsatornák – ezen keresztül pedig a nézők is.

Kimaradhatnak a digitális átállás előnyeinek némelyikéből az oroszországi regionális tévécsatornák – ezen keresztül pedig a nézők is.

A Kommerszant internetes kiadásának beszámolója szerint félszáznál is több helyi csatorna fordult az illetékes miniszterhez az ügyben. Azt panaszolják Nyikolaj Nyikiforovhoz címzett nyílt levelükben, hogy ha jelen formájában megy végbe a kontinensnyi országban a digitalizáció, akkor eltűnnek a helyi médiatérképről a magántulajdonú regionális tévécsatornák.

Mégpedig azért, mert a multiplex-helyek kiosztása során a kormányzat szerintük szándékosan hozta hátrányos helyzetbe ezeket a televíziókat. Ezért azt kérik: olyan jogszabályi környezetet alakítsanak ki, amelyben ők is lehetőséget kapnak a digitális televíziózás korszakába való átlépésre.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.