2010. július 05.

Orosz hírtévé éjjel-nappal

Majdnem húszmillió brit háztartásban érhető már el éjjel-nappal a Russia Today hírcsatorna. nagy volt a tülekedés a lehetőségért, de nyertek.

Majdnem húszmillió brit háztartásban érhető már el éjjel-nappal a Russia Today hírcsatorna. nagy volt a tülekedés a lehetőségért, de nyertek az oroszok.

Korábban csak napi hat órát adtak a mintegy 18,6 millió lakásban elérhető Freeview rendszeren keresztül, ezt négyszerezték most meg. A programhelyért egyebek mellett a katari székhelyű al-Dzsazíra csatorna angol nyelvű adójával futottak versenyt.

Az egyezség útján a nagy-britanniai háztartások kilenctizedében foghatóvá vált az RT, amely több nagy helyi műholdas szolgáltató csomagjába is bekerült már.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.