2011. november 01.

Orosz kalózvadászat

Jogvédelembe kezd az orosz telekommunikációs és fizetőstévé-piac egyik legnagyobb szereplője. Már le is szerződtek az illetékes minisztériummal.

Jogvédelembe kezd az orosz telekommunikációs és fizetőstévé-piac egyik legnagyobb szereplője. Már le is szerződtek az illetékes minisztériummal.

A Rosztelekom arról állapodott meg a távközlési tárcával, hogy egy – mintegy hatmillió rubeles – program keretében kidolgoznak egy olyan hálózatot, melynek feladata a médiában megjelenő tartalmak szerzői jogainak védelme.

A szerzők eljuttathatnák a rendszerbe digitális műveiket, amelyeket egyértelmű jelzésekkel látnak el, valamint internetes kampányt indítanak, hogy tudatosítsák a felhasználókban a jogvédelem fontosságát.

A rendszert a tervek szerint ez év végére kell startra kész állapotba kerülhet. Ugyanakkor – figyelmeztettek szakértők – a megoldás csak egy globális rendszer részeként működhet hatékonyan.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.