2017. június 27.

Országos babérokra tör a budapesti 103.9 Sláger FM

A rádióállomás fennállása óta rekord hallgatottsággal, elképesztő gyorsasággal növelte hallgatói táborát Budapesten és az országban egyaránt

Regionális adóként Magyarország harmadik leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a 103.9 Sláger FM népszerűsége töretlen. A csatorna az elmúlt évtizedek legkedveltebb helyi adójává vált az utolsó negyedév hallgatottsági eredményei alapján, Budapesten és az agglomerációban egyaránt.

Stabilan tartja piacvezető pozícióját a teljes lakosság körében a fővárosban a 103.9 Sláger FM. A csatorna tematikája egyre inkább vonzó a fiatalok számára is, hiszen a 25 év feletti célcsoportban rendkívüli sikereket tudhat magáénak a rádió. A legfrissebb felmérések alapján a kereskedelmileg fontos, 30-59 éves fizetőképes célközönség körében, Budapesten a 103.9 Sláger FM határozottan birtokolja vezető státuszát.

Hamisítatlan disco, igazi rock’n’roll, eredeti funky slágerek! A ‘70-es, ’80-as és ‘90-es évek tánczenéi robbantják be a hétvégi hangulatot a 103.9 Sláger FM-en. Budapest legújabb műsorában, a Sláger Party-ban a legnagyobb házibuli slágerek egy exkluzív megamixben pörgetik fel az országot minden pénteken és szombaton este húsz órától.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a Sláger Party házigazdája lehetek minden hétvégén. Izgalmas feladat, hogy egy rádióműsorban mutathatom be a legnagyobb slágereket és a zenetörténet egy-egy különlegességét. Hétről-hétre Magyarország házibuliját, a Sláger Party-t vezetni igazi örömzenélés számomra” – mondta a 103.9 Sláger FM péntek és szombat esti mixműsorának házigazdája DJ Dominique, a népszerű rádiós műsorvezető. A legendás lemezlovas, a legnagyobb magyar disco slágerek helytartója, teljes gőzzel indítja a nyáresti éjszakákat, az ország egyedülálló retro műsorában.

 

Dj Dominique - Sláger FM

 

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a Budapesten közkedvelt rádió sztárjai sem. A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek. A rádiós műsorvezetés után a szinkronizálás Vágó Piros, Abaházi Csaba, Dudás Ádám, Somogyi Zoltán, Dénes Tamás és Jáksó László számára a hétköznapoktól eltérő kihívást jelentett, de a rádiózáshoz hasonló terepen is profikhoz méltóan teljesítették a feladatot. Mindezt a csatorna szerencsés hallgatói is láthatják, hallhatják a 103.9 Sláger FM premier előtti Gru 3 3D-s vetítésén.

 

Vágó Piros, Abaházi Csaba, Dudás Ádám, Somogyi Zoltán, Dénes Tamás - Sláger FM

 

Ha nyár, akkor jönnek a legnagyobb szabadtéri koncertek, fesztiválok, események, amelyekre a 103.9 Sláger FM eljuttatja hallgatóit. A Total Dance Festival és A Mi Velencénk Fesztivál sztárjai után a nyári programsorozat keretében Budapest közkedvelt rádiója olyan világhírű előadókat hoz közelebb a rajongókhoz, mint a VeszprémFest-en fellépő Tom Jones, az M People hangja Heather Small, Prince legendás zenekara a The New Power Generation, vagy az augusztusban hazánkba látogató Robbie Williams. A kínálatból nem maradhat ki a száguldó cirkusz hazai futama sem a Hungaroringen, amelyre a hűséges hallgatók két hónapon keresztül, minden nap nyerhetnek belépőket a 103.9 Sláger FM-en.