2017. április 18.

Országos évadpremier a Paramount Channel jóvoltából

A csatorna elhozza a Fekete vitorlák legújabb részeit

A kalóztörténet a 4. évadban sem okoz majd csalódást: kalandokban, véres összecsapásokban és erotikus jelenetekben sem lesz hiány. Bosszú és titkok szövik át a többszörös Emmy-díjas sorozat cselekményét, amelyeknek köszönhetően a befejező részekben az izgalom a tetőfokára hág.

​Az évad rögtön egy hatalmas vereséggel kezdődik, már az első epizódban rengeteg kalóz esik el és Silver élete (Luke Arnold) is veszélybe kerül, amikor az óceán mélyére sodródik. Silver és Flint kapitány (Toby Stephens) együttműködésre kényszerül egy egymás ellen vívott párbaj után annak érdekében, hogy megmentsék legénységüket.

John Silvernek hihetetlen karakterfejlődése már önmagában megérné, hogy a Paramount Channel műsorán végigkövessük a 4. évadot, de a romantikus szálak is egyre jobban kibontakoznak és fény derül a Hannah New által játszott karakter, Eleanor furcsa viselkedésének okára is.

A sorozat vezető producere és társkészítője, Jonathan E. Steinberg elmondta, hogy bár nehéz döntés volt, de a 4. évad lesz az utolsó, amelynek viszont jobb befejezést el sem tudtak volna képzelni. Minden kérdésre választ kapunk az utolsó részekben, de aki mégsem tud betelni a történettel, az a Kincses Szigetből megtudhatja, mi történt ezután.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

9 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.