2017. október 03.

Országos lefedettséggel indul két új Sony csatorna

Október 3-ai indulásukkal egyidőben, a Sony Max és a Sony Movie Channel az ország legtöbb televíziós szolgáltatójának kínálatában elérhető lesz.

Az AXN Black és az AXN White újrapozícionálását követően, október 3-án indulnak a Sony csatornamárkák, amelyek régiónkban elsőként Magyarországon debütálnak. A fiatalos női célcsoport igényeit kielégítő Sony Max és a filmes tartalmakat kínáló Sony Movie Channel elindítása a Sony Pictures Television Networks CE hosszú távú beruházási stratégiájának része a régióban, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

A Sony Max és a Sony Movie Channel az ország szinte valamennyi televíziós szolgáltatójának kínálatában elérhetőek közvetlenül indulásuktól. A teljesség igénye nélkül a következő nagyobb szolgáltatóknál találják meg az érdeklődők a csatornákat: UPC Magyarország Kft., Magyar Telekom, UPC DTH, DIGI, Invitel, Tarr Kft., PR Telekom, Vidanet, valamint számos kisebb szolgáltatónál is.