2019. április 15.

Országos premierek a Sony Maxon

Két vadonatúj és egy jól bevált, poénokkal tarkított sorozat legújabb részei érkeznek a csatornára.

Április 15-én 19 órakor mutatkozik be A rajongó a Sony Maxon. A minden hétköznap új résszel jelentkező sorozat főhőse, Valentina Perez (Angélica Vale), aki a népszerű telenovellasztár, Lucas Duarte (Juan Pablo Espinosa) talán legnagyobb rajongója. A várva várt találkozás nem sül jól el, hiszen egy félreértés miatt először kellemetlen helyzetbe hozza magát a sztár és stábja előtt, de később a sorstól egy újabb esélyt kap, hogy kapcsolatba kerüljön bálványával: ő lesz a szerencsés rajongó, aki vacsorázhat Lucas Duartével, mi több, később Valentinából Lucas személyi asszisztense lesz. A sorozat a sztár és rajongója kapcsolatán kívül a dél-amerikai telenovellák stílusához hűen még számos szereplőt, kusza és izgalmas viszonyt is bemutat.

Ki ne örülne annak, ha negyven évesen huszonévesnek néznék? Liza Miller (Sutton Foster) nem elégszik meg azzal, hogy mosolyogva fogadja a bókot: elhatározza, hogy kihasználja helyzetét, és fiatalabbnak adja ki magát, hogy hosszú kihagyás után, visszatérjen a munka világába. A Younger elvált, negyvenéves anyukájának segítségére lesz barátnője, Maggie (Debi Mazar), aki támogatja Lizát álcája fenntartásában. Új, fiatal személyiségével Liza munkát is talál, ahol új barátra is lel a huszonhatéves és határozott szerkesztő, Kelsey (Hilary Duff) személyében. Az új vígjátéksorozat első évada április 15-én 20 órakor debütál a Sony Maxon.

A két új sorozat mellett egy hamisítatlan amerikai sitcom is visszatér a képernyőre, jön az Anyaság túlsúlyban harmadik évada. Az április 20-án, szombaton 14 órától jelentkező folytatásban Katie (Katy Mixon, Mike és Molly) munkája miatt sokat van távol az otthontól, így Gregnek (Diedrich Bader) egyedül kell megbirkóznia lányuk, Anna-Kat (Julia Butters) egyre erősödő kényszerbetegségével. A házaspár másik két gyermekének sem lesz unalmasabb az élete: Taylornak (Meg Donnelly) és Olivernek (Daniel DiMaggio) is meglesznek a maga a problémái a friss évadban. Kathryn (Wendie Malick) mindent elkövet, hogy közelebb kerüljön unokáihoz, miközben Katie és Chloe (Jessica St. Clair) rivalizálása is egyre élesebb lesz ebben a szórakoztató szituációs komédiában - írják.

Címkék: média sony max sorozat