2018. január 03.

Országos premierrel repít a jövőbe a Prime

Január 3-án 22 órától debütál hazánkban egy galaktikus újdonság, az Orville.

A Prime újdonságának nem csupán a megalkotója, de a főszereplője is Seth MacFarlane, aki profi scifi-írókkal és a Family Guy korábbi showrunnerével összefogva hívta életre Az Űrszekerek ihlette sztorit.

A történet központi helyszíne az Orville névre keresztelt felderítő űrhajó, amelynek áhított kapitányi posztját egy páratlan lehetőségnek köszönhetően a Bolygóközi Szövetség tisztje, Ed Mercer kaparintja meg. Ednek azonban a zűrös legénység és az idegen lények káoszában a hajó első tisztjének kinevezett exnejével szemben is fel kell vennie a kesztyűt, miközben diplomáciai küldetésekkel és expedíciókkal kell megbirkóznia a csapatnak.

A szinkronlistát olyan ismert magyarhangok erősítik, mint Csőre Gábor, Bogdányi Titanilla és Vándor Éva.

Címkék: média prime sorozat

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.