2017. november 16.

Országosan is elérhetővé teszik az IoT hálózatot

A pilotokat követően elindulnak az üzleti szolgáltatások.

Az Antenna Hungária évtizedes tapasztalatra tett szert a vezeték nélküli hálózatok kiépítésének és üzemeltetésének terén. Az AH erre a szaktudásra, az országos szervizhálózatára és telephely-infrastruktúrájára támaszkodott az IoT hálózatának építésekor, melyre első lépésben a Balaton térségében került sor 2017 tavaszán - írják.

A fejlesztés második lépcsőjeként az Antenna Hungária tovább bővíti IoT hálózatát, amely így már több mint száz bázisállomással üzemel országszerte. A beruházás keretében a főváros, a megyeszékhelyek és több vidéki nagyváros teljes lefedésére kerül sor ez év végéig. Az AH vezeték nélküli LoRaWAN (Long range Radio) technológiára épülő hálózata a bővítés után már országos jelenlétet fog biztosítani.

Az AH az elmúlt időszakban több pilot rendszert épített ki:

- okosmérés: Győr-Szol távhőszolgáltatás

- okos város megoldások: Tamási Önkormányzat

- okos parkolás: Józsefvárosi Önkormányzat

- okos parkolás: Budapest Közút

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.