A legfrissebb megállapodásoknak köszönhetően a csatornacsalád minden tagja megtalálhatóvá válik a nagyobb szolgáltatók választékában, így a UPC Direct, a PR-Telecom és a Magyar Telekom csomagjaiban is.

A TV2 Csoport rövid idő alatt országszerte elérhetővé teszi kibővült kínálatát, a 11 csatornából álló portfólió 2017-től a UPC Direct, a PR-Telecom és a Magyar Telekom csomagjainak is részévé válik.

2016-ban a cégcsoport az elmúlt 15 év legnagyobb portfólió-fejlesztését és program-invesztícióját hajtotta végre, amelynek keretében három újrapozícionált és hét teljesen új csatornával bővült kínálata. A médiacsoport egy olyan csatorna portfóliót hozott létre, amely minden kereskedelmileg fontos célcsoportot megszólít.

A TV2 Csoport tagja az ország egyik vezető kereskedelmi csatornája, a TV2. A SuperTV2 az elmúlt időszak egyik legdinamikusabban fejlődő kábeladója lett, amely immáron egy nagycsatorna programkínálatával várja a nézőket. A csatornacsaládhoz tartozik Magyarország legújabb filmcsatornája, a Mozi+. Augusztusban az újdonságok sora a férfias szórakozást nyújtó Spíler TV-vel, a telenovella rajongóknak kedvező Izaura TV-vel, valamint a zenés kikapcsolódást biztosító Zenebutikkal bővült. Szeptemberben további négy csatornával lépett piacra a cégcsoport, a prémium szórakozásról premier sorozatokkal és blockbuster filmekről a Prime gondoskodik, míg a trendi életmód témákkal a FEM3 foglalkozik. Elindult a Chili TV, míg a legkisebbeket a Kiwi TV várja. Október végétől pedig a Humor+ is elindult.

A Prime, a Mozi+, valamint a Super TV2 már része a legnagyobb szolgáltatók kínálatának, azonban sorra csatlakoznak a további újdonságok is. Decembertől az eddig meglévők mellett minden további csatorna fokozatosan elérhetővé válik a UPC Direct portfóliójában, így január közepéig teljes lesz a kínálat. 2017 januárjától a PR-Telecom szintén továbbítja az összes új csatornát, a már elérhető Spíler TV és Izaura TV mellett. A Spíler TV 2016. november 29-től a Magyar Telekomnál is fogható, 2017 elejétől azonban minden új csatornával kiegészül a kínálat. Emellett a UPC Magyarország digitális kábeltelevízió szolgáltatásában már indulástól, a Telenor MyTV kínálatában decembertől elérhetőek a TV2 Csoport csatornái. A TARR kábeltelevízió és TARR MobilTV, valamint az Invitel digitális kábeltelevízió és IPTV 2017 januártól minél szélesebb ügyfélkörhöz juttatják el a TV2 Csoport portfólióját, a már elérhető a Spíler TV és Izaura TV mellett. Az Antenna Hungária MindigTV Extra szolgáltatásában 2016 novembertől megtalálható a Spíler TV, 2017 januárjától pedig további két új csatornával bővül a kínálat.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.