2014. február 19.

Osztrák, hirdess helyben!

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Az R9 TV Austria nevű társaságba akkor a szövetségi tartományok legnézettebb helyi tévétársaságai álltak össze. Az alapítók között volt a bécsi W24, a burgenlandi schau TV, a felső-ausztriai LT1, Karintiából a Kärnten 1, a TIROL TV, a vorarlbergi Ländle TV, a stájerországi Kanal 3, Felső-Ausztriából az N1, valamint a Salzburgot és térségét kiszolgáló RTS.

A tartalomalapú együttműködések, így az országos magazinok készítése mellett most újabb lépést tettek előre: közös reklámértékesítésbe kezdtek. Az üzenet ugyanaz, mint korábban: a régió, a haza és a környék tematikája mögé húzzák fel a produkciókat, amelyek közeit így egyszerűbben és hatékonyabban tölthetik meg hirdetésekkel – írja a Der Standard.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.