2014. február 19.

Osztrák, hirdess helyben!

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Az R9 TV Austria nevű társaságba akkor a szövetségi tartományok legnézettebb helyi tévétársaságai álltak össze. Az alapítók között volt a bécsi W24, a burgenlandi schau TV, a felső-ausztriai LT1, Karintiából a Kärnten 1, a TIROL TV, a vorarlbergi Ländle TV, a stájerországi Kanal 3, Felső-Ausztriából az N1, valamint a Salzburgot és térségét kiszolgáló RTS.

A tartalomalapú együttműködések, így az országos magazinok készítése mellett most újabb lépést tettek előre: közös reklámértékesítésbe kezdtek. Az üzenet ugyanaz, mint korábban: a régió, a haza és a környék tematikája mögé húzzák fel a produkciókat, amelyek közeit így egyszerűbben és hatékonyabban tölthetik meg hirdetésekkel – írja a Der Standard.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.