2014. február 19.

Osztrák, hirdess helyben!

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Izgalmas új szereplőt hozott nyugati szomszédunk hirdetési piacára az az együttműködés, amely tavaly szeptemberben kapott tartalom-lábat.

Az R9 TV Austria nevű társaságba akkor a szövetségi tartományok legnézettebb helyi tévétársaságai álltak össze. Az alapítók között volt a bécsi W24, a burgenlandi schau TV, a felső-ausztriai LT1, Karintiából a Kärnten 1, a TIROL TV, a vorarlbergi Ländle TV, a stájerországi Kanal 3, Felső-Ausztriából az N1, valamint a Salzburgot és térségét kiszolgáló RTS.

A tartalomalapú együttműködések, így az országos magazinok készítése mellett most újabb lépést tettek előre: közös reklámértékesítésbe kezdtek. Az üzenet ugyanaz, mint korábban: a régió, a haza és a környék tematikája mögé húzzák fel a produkciókat, amelyek közeit így egyszerűbben és hatékonyabban tölthetik meg hirdetésekkel – írja a Der Standard.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

39 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.