2012. december 19.

Otthon támadott Nokia

Saját pályáján támadja be a Nokiát a kínai Huawei Technologies Co., amely tekintélyes summát fektet a fejlesztésbe. Nem csak most, nem csak ott.

Saját pályáján támadja be a Nokiát a kínai Huawei Technologies Co., amely tekintélyes summát fektet a fejlesztésbe.

A cég ugyanis okostelefon-szoftvereket fejlesztő központot nyit nemsokára a finn fővárosban. A lépés egy összetett folyamat részei; a Huawei ugyanis azt tűzte célul, hogy három-öt éven belül duplázza meg európai kutatói létszámát, amely már most is hétezer körül van. A társaság indoklása szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a távközlési berendezéseket, okostelefonokat és táblagépeket is gyártó cég a globális mobilipar vezető szereplőjévé válhasson.

A helsinki központba mintegy 70 millió dollárt terveznek fektetni; ez lesz a Huawei tizenegyedik európai kutatási központja, ezek közül pedig a második, amely a fogyasztói eszközökre fókuszál.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.