2012. december 19.

Otthon támadott Nokia

Saját pályáján támadja be a Nokiát a kínai Huawei Technologies Co., amely tekintélyes summát fektet a fejlesztésbe. Nem csak most, nem csak ott.

Saját pályáján támadja be a Nokiát a kínai Huawei Technologies Co., amely tekintélyes summát fektet a fejlesztésbe.

A cég ugyanis okostelefon-szoftvereket fejlesztő központot nyit nemsokára a finn fővárosban. A lépés egy összetett folyamat részei; a Huawei ugyanis azt tűzte célul, hogy három-öt éven belül duplázza meg európai kutatói létszámát, amely már most is hétezer körül van. A társaság indoklása szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a távközlési berendezéseket, okostelefonokat és táblagépeket is gyártó cég a globális mobilipar vezető szereplőjévé válhasson.

A helsinki központba mintegy 70 millió dollárt terveznek fektetni; ez lesz a Huawei tizenegyedik európai kutatási központja, ezek közül pedig a második, amely a fogyasztói eszközökre fókuszál.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

10 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.