2013. április 08.

P7S1, RTL: más úton

Alapvetően eltérő modellt választ a digitális földfelszíni televíziós sugárzás jövőjét illetően Németország két nagy médiaháza.

Alapvetően eltérő modellt választ a digitális földfelszíni televíziós sugárzás jövőjét illetően Németország két nagy médiaháza.

A ProSiebenSat.1-csoport (P7S1) ugyanis a napokban bejelentette: nem követik nagy riválisuk példáját, amely alapvetően visszanyeste DTT-jelenlétét. A P7S1 ezzel szemben most írt alá megállapodást a Media Broadcast terjesztőcéggel, s ennek ételmében 2014 után is jelen lesznek Németországban ezen a platformon. (A DVB-T ezen a piacon – a műholdas és a kábeles után – a harmadik legnépszerűbb televíziós műsorvételi forma,)

A 2018-ig szóló egyezség eredményeként a P7S1 marad az egyetlen nagy német kereskedelmi médiacsoport, amely továbbra is bizalmat szavaz a platformnak. Ennek egyik magyarázatát meg is találjuk közleményükben: mint írják, a digitális földfelszíni technológiát használó háztartásokban az átlag fölötti csatornáik nézettsége.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.