2010. szeptember 08.

PLT-könyvsorozat

A kedvenc könyveim címmel 16 kötetes, akciós árú sorozatot indít a Pannon Lapok Társasága. Mert nem csupán újságban él az írott szó – vallják.

A kedvenc könyveim címmel 16 kötetes, akciós árú sorozatot indít a Pannon Lapok Társasága. Hiszünk abban, hogy az elektronikus média, illetve az internet térhódítása nem azt jelenti, hogy az egyik kizárja a másikat, hanem azt, hogy erősíthetik egymást - mondta a könyvsorozat kapcsán Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezető igazgatója.

A Pannon Lapok Társasága (PLT) küldetésének tartja az írott szó értékének képviseletét, tudatosan törekszik az olvasás megszerettetésére, hogy megkönnyítse olvasói, előfizetői számára a széles körű tájékozódást, művelődést és az igényes kikapcsolódást – idézik napilapjaik Kázmér Judit ügyvezető igazgatót.

Azért döntöttek A kedvenc könyveim című sorozat indítása mellett, mert meggyőződésük, hogy kevés olyan kikapcsolódási forma létezik, amely felérne az olvasás nyújtotta élménnyel.

- Szeretnénk azoknak - és itt főként a fiatalokra gondolok -, akik esetleg még nem fedezték fel, milyen érzés belemerülni egy-egy igazán jó könyv teremtette világba, a kezébe adni olyan olvasmányokat, amelyek megnyitják előttük ezt a lehetőséget - mondta Kázmér Judit.

- Azok számára pedig, akik esetleg egykor futólag, kötelező olvasmányként vagy más módon találkoztak ezekkel a klasszikus művekkel, itt az alkalom, hogy eredetiben újra felfedezzék. Mi hiszünk abban, hogy az elektronikus média, illetve az internet térhódítása nem azt jelenti, hogy az egyik kizárja a másikat, hanem azt, hogy erősíthetik egymást. Ezt tapasztaljuk a középiskolák számára immár sok éve megrendezett, nagyon sikeres Séta-táborainkban. Szeretnénk, ha egyre többen rádöbbennének, mennyire más élmény egy jól szerkesztett újságot, igényes könyvet kézbe venni és megérteni az abból hozzánk szóló üzeneteket.

Az akcióban az átlaghoz képest egyharmad áron lehet igényes kivitelű, prémium minőségű könyvekhez jutni. Az első kötet – A párizsi Notre-Dame - jelképes áron, 50 forintért, a többi pedig 990 forintos egységáron vehető meg.

Cseppben az élet

4 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.