2012. december 10.

Pakliból kiesett dánok

Médiatörténeti érdekességgé vált Dániában az egyik kalózoldal: az ország történetében először koboztak el domaint a hatóságok.

Médiatörténeti érdekességgé vált Dániában az egyik kalózoldal: az ország történetében először koboztak el domaint a hatóságok.

A cardsharing.dk honlapra fellépő érdeklődőt egy rendőrségi közlemény várja, ebben az áll: egy súlyos gazdasági bűncselekmény nyomozása során vezettek a szálak a honlapig, amelyet ezért le is állítottak. Nagyon nyomozniuk nem kellett az ide jutóknak kopóknak: helyben közismert volt, hogy az oldalon keresztül a közönség megoszthatja tévé-előfizetési adatait másokkal, így csereberélhetnek az egyes csomagok tulajdonosai.

Ezzel persze jelentős summát megtakarítva – és egyben kivéve a műsorszolgáltatók zsebéből. Nem is csoda, hogy az oldal ellen két helyi szolgáltató, a Cable Digital és a Viasat kelt ki a leghatározottabban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.