2017. augusztus 29.

Panasonic standok az IFA szakvásáron

A cég Európa legnagyobb technológiai rendezvényén, 2017. szeptember 1-6. között mutatja be Berlinben a legújabb termékeit, technológiáit és innovációit.

Az 5.2 a/b pavilonban található standokon találkozhatnak a látogatók a Panasonic kihagyhatatlan, új termékeivel és innovatív technológiáival, amelyeket a „A Better Life, A Better World” filozófia jegyében fejlesztettek. A látogatókat minden bizonnyal lenyűgözi majd a prémium életstílust nyújtó okos technológiák bemutatója, és a magával ragadó termékek hatalmas kiállítása.

A sajtótájékoztatók, standbejárások és a termékek szakértőivel készített részletes videók elérhetők lesznek a Panasonic IFA honlapján. A helyszínen számos interaktív program várja a látogatókat a standoknál. A cég nagy örömmel veszi, ha a vendégek a #panasonicIFA címke használatával megosztják a standokon szerzett élményeiket a közösségi oldalakon.

A Panasonic fontosabb bemutatói többek között az okos megoldások, a dolgok internete (internet of things, IoT), a mesterséges intelligencia, a robotika, illetve az energiatakarékosság köré épülnek fel.

A cég továbbá bemutatja legújabb audiovizuális termékeit, valamint a legnagyobb 77 hüvelykes EZ1000 televízió készülékét is.

Címkék: infotech panasonic ifa