2011. november 15.

Panaszkodik az eBay

Kampányba kezdett az online óriás. A mobilhálózati problémák kerültek a társaság célkeresztjébe. Szempontjaik meglehetősen praktikusak.

Kampányba kezdett az online óriás. A mobilhálózati problémák kerültek a társaság célkeresztjébe. Szempontjaik meglehetősen praktikusak.

Kerek perec azt állítják: a szakadozó mobilkapcsolat, a szükségesnél kisebb sávszélesség, illetve a megbízhatatlan összeköttetés évi 1,29 milliárd fonttal rövidíti meg a brit gazdaságot. Mobil Manifesztumuk - amely egyfajta kommentár a jövő évi mobilfrekvencia-árverés előkészületi konzultációihoz – a hivatalos indoklás szerint azért született, mert elégtelennek érzik a folyamat során a mobilvásárlásra fordított figyelmet. Az eBay nagy-britanniai forgalmának tizede mobilvásárláson keresztül jön be, ennek bővülését érzi veszélyeztetve a cég.

A cég azt prognosztizálja, hogy 2021-re a mostani érték tizenötszörösére, 20 milliárd font közelébe emelkedik az m-kereskedelmi forgalom.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.