2014. február 24.

Párizsi lapharc

Saját fegyverükkel harcolnak a legnevesebb francia napilap munkatársai az újság legfőbb részvényesének átalakítási terve ellen.

Saját fegyverükkel harcolnak a legnevesebb francia napilap munkatársai az újság legfőbb részvényesének átalakítási terve ellen.

A lapban 26 százalékos tulajdonrésszel bíró Bruno Ledoux ingatlanvállalkozó alapjaiban húzná újra a Libération koncepcióját, ami ellen először az újság címlapján tiltakozott a közel 300 alkalmazott. „Ez egy újság, nem étterem, közösségi háló, kulturális központ, tévéstúdió vagy bár” – üzenték öles betűkkel, tiltakozva a mindezeket a szerkesztőségi épületbe álmodó elgondolás ellen.

Akadtak olyanok is, akik azzal fenyegetőztek: oknyomozással néznek a nagyvállalkozó körmére, miután az teljesen váratlanul állt elő reorganizációs tervével. Mint mondják, nem azzal van bajuk, ha új tevékenységek költöznek az épületbe, hanem attól félnek, hogy kiüresítik a lapot, ami majd csak arra kell, hogy a márkával más termékeket adjanak el – írja a Handelsblatt.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.