2018. április 09.

Pártoló tagsági programot indított a HVG Kiadó

A program három kategóriában – Barát, Partner, Patrónus – kínál lehetőséget a HVG és hvg.hu olvasóinak, hogy szorosabbra fűzzék kapcsolatukat a szerkesztőséggel, vagy csak egyszerűen anyagilag támogassák munkájukat.

A pártoló tagok anyagi támogatásukért cserébe a független, sokszínű és tényszerű tartalom mellett számos előnyt élvezhetnek majd: májustól exkluzív heti összefoglalót kapnak a világ érdekességeiről, betekintést nyerhetnek a szerkesztőségi munka kulisszatitkaiba, találkozhatnak a szerkesztőkkel, kedvezményekkel vásárolhatnak HVG-s termékeket és szolgáltatásokat - írják.

„Közel egy éve azt mondtuk, a sötétség nem tart örökké. Most azt látjuk, a világosság még nem jött el. A magát függetlennek tartó sajtónak továbbra is küzdenie kell, hogy az maradhasson, ami mellett hitet tett. Márpedig mi ezt vállaltuk abban az íratlan szerződésben, amely meggyőződésünk szerint az olvasóinkhoz köt minket. Hisszük, hogy szükségünk van egymásra” – írta üzenetében az olvasóknak Nagy Iván Zsolt, a hírportál felelős szerkesztője hozzátéve, hogy a HVG nem érdekkörök szolgálatában készül, hanem továbbra is azoknak szól, akik fontosnak tartják a tájékozottságot és a tudást.

„A független sajtót ellehetetlenítő politika, valamint a közösségi és keresőoldalak reklámpiaci terjeszkedése beláthatatlan nyomás alá helyezi az internetes közéleti tartalomszolgáltatást. ellehetetleníti annak eddigi üzleti modelljét. A HVG stratégiája ennek megfelelően a jövőben fokozottabban épít az olvasói bevételekre, támogatásokra” – mondta Szauer Péter, a HVG Kiadó vezérigazgatója. A HVG programja mindenkinek szól, aki úgy gondolja, hogy a világosságot nemcsak remélni kell, hanem cselekedni is érte.

„A hetilap előfizetői és vásárlói pénzt áldoznak a HVG termékeire, ezzel is kifejezve elköteleződésüket, de több mint egymilliós olvasótáborunk zöme ma már a digitálisan elérhető, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Ezért a pártoló tagság programunkkal elsősorban hozzájuk, a hvg.hu olvasóihoz fordulunk” – tette hozzá Tóbiás Andrea, a HVG terjesztési és marketingigazgatója.

A szerkesztőség és a kiadó csatlakozásra szólít fel mindenkit politikai hovatartozástól függetlenül, aki a Pártoló tagság céljaival – azzal, hogy valós hírek jussanak el az olvasókhoz – egyetért.

Cseppben az élet

4 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.