2012. február 20.

Pasis iPad-magazin a Sanomától

Ezúttal nem egy print termék ″táblagépesítéséről″ van szó.

Ezúttal nem egy print termék ″táblagépesítéséről″ van szó.

Y Magazin néven indított negyedéves periodikájú, de különszámokkal is jelentkező iPad-magazint a Sanoma Media. A táblagépes kiadvány ezúttal nem egy régebbi print termék új verziója, híanem kifejezetten erre a platformra készült. Emellett abban is eltér a korábbi Sanoma-próbálkozásoktól, hogy nem kizárólag a magazinhoz készült anyagok vannak benne, hanem az applikáció - külső forrásból származó - online cikkekből is válogat, így azokkal rendszeresen frissül a tartalom.

A z Y Magazin célcsoportját azok férfiak adják, akiket érdekel a csúcstechnika, az autók, a sport, a stílus, a pénzügyek, a jó zenék és a minőségi italok. A kiadványt Hraschek Dávid, az egykori FHM főszerkesztője gondozza. Mint elmondta: "nem pusztán egy lapozgatható digitális újságot kap az olvasó: a klasszikus férfimagazin-jelleg mellett a kiadó fenntartotta a mobil termékeinél megszokott interaktív jelleget, animált, mozgó, hangzó, 'reagáló' tartalmakkal kiegészítve az olvasnivalót".

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.