2017. június 20.

Példaértékű munkaadó lett az ALDI Magyarország

Az ALDI Magyarország elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) „Megbízható Munkaadó 2017/18” díját.

Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért. A NémetMagyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste. A kiírás hét, humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos területen, közel hatvan szempont alapján értékelte a pályázók felelős munkaadói gyakorlatát. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. pályázata alapján elnyerte a „Megbízható Munkaadó 2017/18” díjat.

„Örömmel tölt el, hogy egy neves szervezet szakmai zsűrije is visszaigazolja humánerőforrás-politikánkat. Az ALDI magyarországi megjelenése óta törekszik arra, hogy a kiskereskedelem területén minden pozícióban a lehető legmagasabb béreket és kiemelkedően jó munkakörülményeket nyújtson. Nagyra értékeljük munkatársaink lelkiismeretes munkáját, hiszen termékeink minősége és ára mellett képzett és motivált dolgozóink jelentik sikerünk zálogát. Nemcsak a magyarországi kereskedelmi átlagot jóval meghaladó bérezéssel, modern munkahellyel és továbbképzési lehetőségekkel, hanem részmunkaidőben végezhető pozíciókkal, rugalmas munkavégzéssel, egyes munkakörökben pedig külföldi munkavégzési lehetőséggel tesszük az ALDI-t még vonzóbb munkahellyé. Ezzel kívánunk vásárlóink mellett dolgozóinknak is hosszú távon kiszámítható és megbízható partnerei lenni” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója a díj átadóján.

A DUIHK által kiírt díjra érkező pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri véleményezte. Döntésük alapján az elismerést két évre ítélték oda a nyertesek – így az ALDI Magyarország – számára.

Címkék: gazdaság díjak aldi

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

12 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.