2012. június 06.

Penget a szerb óriás

Nem utolsósorban annak a hatalmas összegnek köszönheti piaci eredményeit az SBB, amit a szerbiai fejlesztéseibe fektetett.

Nem utolsósorban annak a hatalmas összegnek köszönheti piaci eredményeit az SBB, amit a szerbiai fejlesztéseibe fektetett.

A cég vezetésének mostani közlése szerint ugyanis 2002 óta 11 milliárd dinárt, azaz közel 100 millió eurót ruháztak be a balkáni államban. Ennek a zömét hálózata kiépítésébe, illetve mind gyorsabbá alakításába ölte a Serbia Broadband (SBB), aminek eredményeként övék a leggyorsabb internet ma Szerbiában: ügyfeleiknek akár 100 megabit másodpercenkénti áteresztő-sebességet is tudnak kínálni.

A cég pedig tovább fejleszt: terveik szerint meglévő internet- és kábeltévé-szolgáltatásuk mellé a vezetékes telefont is felveszik hamarosan kínálatukba, idei befektetéseik értéke pedig eléri a 23 millió eurót. A társaság jelenleg mintegy 750 ezer helyi háztartást szolgál ki (kábelen vagy műholdon) tévével, ami közel ötven százalékos piaci részesedést jelent.

Címkék: szerbia szélessáv

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.