2018. március 26.

Péntekenként Holnap Tali!

Az új évadban ismerős arcok és ismert fiatal tehetségek is feltűnnek. Tóth Andi a Holnap Tali! Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként lesz látható.

Az új évadban a Petőfi gimisek lázasan készülnek az érettségire és ballagásra, sőt rendhagyó zenés produkcióval akarnak kedveskedni osztályfőnöküknek a szerenádon. Rozi és Lilla egy fiúzenekart kér fel, hogy egy régi slágert dolgozzanak fel közösen Dömének. A bandát a sorozatból már ismert Benji (Huy), Patocska Olivér (Kristóf) és két tehetséges fiatal énekes-színész, Szőke Olivér és a SunCity musicalban megkedvelt Juhász Levente (Zalán) alkotja. Nem csak ők ketten érkeznek a sorozatba; egy titokzatos, vadóc lány is felkavarja a Petőfi Gimi életét.

„A rajongók kérték, hogy legyen hosszabb a sorozat, ezért az 5. évadtól pénteken esténként 51 perces részt sugároz az M2 Petőfi TV. Arra bátorítjuk a nézőket, hogy családjukkal, barátaikkal közösen nézzék a televíziós epizódokat, így a Holnap Tali! igazi közösségi élmény lehet” - mondta el Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója.

A közel egy órás részek péntekenként az M2 Petőfi TV-n lesznek láthatóak, szombattól pedig a holnaptali.hu weboldalon is visszanézhetőek.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

11 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.