2010. szeptember 21.

Pénztelen Milliomos

Nem tér vissza az RTL Klubra a Legyen ön is milliomos!; a Fábry Sándor vezette műsor búcsújától ír az Origo.

Nem tér vissza az RTL Klubra a Legyen ön is milliomos!; a Fábry Sándor vezette műsor búcsújától ír az Origo.

"Ebben a nehéz költségvetési évben dönteni kellett bizonyos műsorok szüneteltetéséről. A kvíz ugyan nyerte a nézettségi versenyt a saját sávjában, de az eredményekkel mégsem lehettünk maradéktalanul elégedettek, így úgy ítéltük meg, hogy ennek a műsornak a szüneteltetése okozza majd a legkisebb csalódást nézőinknek" - mondta a portálnak Kolosi Péter programigazgató.

A Legyen ön is milliomos!-t az RTL Klub folytatta 2009 őszén, annak ellenére, hogy a korábbi műsorvezető, Vágó István átigazolt a Tv2-höz. A formátum jogai a csatornánál maradtak, nem pedig a műsort évekig gyártó Q-Artnál, az RTL pedig Fábry Sándorra bízta a műsort.

 

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.