2011. május 27.

Peruban terjeszkedik a Metro

Június végén jelenik meg az új kiadás első száma, Publimetro néven.

Június végén jelenik meg az új kiadás első száma, Publimetro néven.

Franchise együttműködést kötött a Metro International és Peru vezető médiavállalata, az El Comerico. Ennek nyomán 2011. június 30-túl olvashatják a limaiak a lapot, Publimetro címen. Az ingyenes újság hétfőtől péntekig jelenik majd meg 95 ezer példányban, s kézi osztogatással terjesztik forgalmas csomópontokon.

Az Ibope felmérései szerint Peru Latin-Amerika hetedik legnagyobb reklámpiaca, ahol évi 547 millió amerikai dollárnak megfelelő összeget költenek el a hirdetők éves szinten. A lakosok egyharmada, azaz 30 millió ember Limában él, ezzel a főváros az ötödik legnagyobb város egész Latin-Amerikában.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.