2016. szeptember 30.

Pesten forgat az AMC

A The Terror antológia lesz, vezető producerei a szakma nagy nevei; a hazai bemutatót egy időben tartják majd az amerikaival, 2017-ben.

A The Terror története 1847-ben játszódik, amikor a HMS Terror hajó legénysége az északnyugati átjáró végighajózására indul. A nagyszabású sarkköri expedíció azonban elképesztő drámává válik, amikor egy rejtélyes ragadozó megtámadja a hajót és a legénységét. Kétségbeesett küzdelem indul a túlélésért.

A mű főszereplője Jared Harris (“Mad Men”). Ő alakítja Francis Crozier-t, a HMS Terror hajó kapitányát, egyben a teljes expedíció egyik parancsnokát. Szerepe szerint kiváló tengerész és parancsnok lesz. Az ír származású hajós azonban csalódott a Brit Királyi Haditengerészetben. A további szerepekben: Ciaran Hinds (“Trónok harca”) mint Sir John Franklin; Paul Ready (“Cuffs”, “Utopia”) mint Henry Goodsir; Adam Nagaitis (“Houdini and Doyle”, “A szüfrazsett”) mint Cornelius Hickey. Mind a hajó legénységének biztos pontjai lesznek. Tobias Menzies(“Outlander – Az idegen,” “Trónok harca”) alakítja James Fitzjames-t, a haditengerészet egyik tagját.

 

Címkék: média amc sorozat

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.