2013. január 08.

Pompás holland aukció

A várt összeg sokszorosát hozta a holland hírközlési hatóság aukciója, amelyen negyedik generációs spektrumot árvereztek.

A várt összeg sokszorosát hozta a holland hírközlési hatóság aukciója, amelyen negyedik generációs spektrumot árvereztek.

Noha Amszterdamban 400-500 millió eurót vártak ebből a forrásból, a végelszámoláskor azt állapíthatták meg: 3,8 milliárd euró csilingel a következő évek során az államkasszában. A tenderen a brit Vodafone, a helyi KPN, a német T-csoport és a svéd Tele2 nyert.

A licitálók annak ellenére voltak lelkesek, hogy a holland nemzeti bank prognózisa szerint elhúzódó gazdasági válság vár az országra, amely valószínűleg jövőre az uniós költségvetési elvárásokat sem tudja teljesíteni.

A minden idők legeredményesebb hollandiai spektrum-aukciójaként értékelt tender érdekessége, hogy majdnem annyi pénz folyt be rajta, mint amennyit a jóval népesebb Nagy-Britanniában várnak a 4G-sávok meghirdetésétől.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.