2010. december 04.

Portfolio.hu: elismert kiadó

Nyolc magyar cég, köztük a Portfolio.hu kiadója, a Net Média Zrt. került fel a Deloitte 2010-es Technology Fast 500-as listájára.

Nyolc magyar cég, köztük a Portfolio.hu kiadója, a Net Média Zrt. került fel a Deloitte 2010-es Technology Fast 500-as listájára.

A régió leggyorsabban növekvő állami, vagy magánkézben lévő vállalatait tömöríti a technológia, a média, a távközlés, az egészségügy szektorokat, illetve a tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatokat figyelembe véve. A felmérés 24 ország vállalatait rangsorolja az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján – írja a portál.

A magyar cégek közül a legjobb helyezést az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el, amely 1071 százalékos árbevétel-növekedést produkált az elmúlt öt éves időszakban. A nyolc magyar cég között szerepel a Portfolio.hu kiadója, a Net Média Zrt., de felkerült a listára a RacioNet Zrt., az Active Vision kft., az AITIA International Inc., az Arkon Zrt./ingatlan.com, az Infomatrix Ltd., valamint a Carnation Zrt is.

Az idei Fast 500 lista első helyét a londoni székhelyű Mobile Interactive Group (MIG) foglalta el, amely az elmúlt öt évben 26 885 százalékos növekedési rátát tudott felmutatni. A győztes cég integrált mobil és digitális kommunikációval foglalkozik és világszerte nyújt szolgáltatásokat vállalatok számára.