2013. január 30.

Prágai pasicsatorna

A Modern Times Group sem marad le a helyi versenyfutásban: hamarosan újabb taggal bővül szabadon fogható csehországi csatornaportfoliója.

A Modern Times Group sem marad le a helyi versenyfutásban: hamarosan újabb taggal bővül szabadon fogható csehországi csatornaportfoliója.

Az alapvetően a 35 éven felüli férfiakat megcélzó adó a Prima ZOOM nevet kapta a keresztségben, és a skandináv médiaház negyedik helyi adója lesz. (A tévés családhoz emellett a zászlóshajó, a TV Primából tavaly Prima Family-vé átnevezett csatorna mellett a Prima COOL és a Prima Love tartozik.)

Az MTG bejelentése szerint reggel nyolc és éjjel két óra között sugároz majd az adó, amelynek vezető nemzetközi gyártóktól beszerzett műsora a digitális fölfelszíni platform mellett számos műholdas, kábel- és IPTV-szolgáltató alapcsomagjában benne lesz, így már indulásakor eléri a lakosság kilenctizedét.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.