2016. augusztus 09.

Premier League meccsel indul a Spíler TV

A TV2-csoport program-invesztíciójának következő lépéseként augusztus 13-án elindul a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV.

Az új, férfias szórakozást kínáló televízió a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával startol. A szombattól hétfőig tartó első körben összesen hat mérkőzést láthatnak élőben a futballrajongók. A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők.

Kommentátorként Hethéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához, akik korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat. A csatorna emellett további exkluzív tartalmakkal is várja a nézőket.

Címkék: sport tv2 spíler tv foci

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

6 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.