2017. július 14.

Premierekkel jön az AXN augusztusban

Országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára a Feketelista spin-offja, a Feketelista: Megváltás című sorozat. Augusztusban új évaddal jelentkezik a Tanúk című francia krimisorozat.

Augusztusban megismerkedhetnek a tévénézők az AXN csatornán régóta futó Feketelista című sorozat spin-offjával. A Feketelista: Megváltás című sorozat augusztus 30-tól szerda esténként 21 órától lesz látható. A nagysikerű testvérsorozathoz hasonlóan, a történet szerint a világ legagyafúrtabb bűnözői gyűlnek össze és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy visszaszerezzék önbecsülésüket és megbocsátást nyerjenek múltbéli bűneikért.

Augusztus 9-én este 22 órától lesz újra látható Sandra Winckler nyomozó a Tanúk című francia sorozat második évadában. Az országos tévépremierként érkező sorozatban Sandra és társai egy újabb megdöbbentő ügy nyomába erednek: tizenöt embert találnak halálra fagyva egy buszban a tavasz első napján.

A Heartland hetedik évada augusztus 7-től hétköznap reggelenként lesz látható 9 órától. Augusztus 14-én visszatér az AXN műsorára az Ügyféllista című sorozat, amelyben Jennifer Love-Hewitt alakítja a Riley Parks ex- szépségkirálynőt, aki arra kényszerül, hogy egy masszázsszalonba dolgozzon.

Kedd esténként 21 órától folytatódik a Gyilkos elmék tizenkettedik évada a legújabb epizódokkal, míg 23 órától a Magánügyek című amerikai jogi drámasorozat második évadába nyerhetünk betekintést. Szerdán 21 órától a Profilozók című francia sorozatot követhetjük figyelemmel, majd augusztus 2-án a Gyilkos elmék: túl minden határon második évadának záró epizódját tekinthetjük meg.

Az AXN Black csatornán augusztus 2-tól láthatjuk az Outlander – Az idegen című amerikai drámasorozat második évadát, az AXN White csatornán pedig a Váltságdíj című akciósorozatot láthatják a tévénézők augusztus 24-től.

Címkék: média axn