2016. december 05.

Premierekkel színesíti a decembert a Prime

A TV2 csoport szórakoztatócsatornája két nemzetközi újdonsággal is kedveskedik a nézőknek.

December 6-án a Különvélemény (Minority Report) című sci-fi sorozat kalauzol a jövőbe, december 7-től szerdánként pedig továbbra is az állatok uralják a Prime képernyőjét, hiszen második évadával jön a Zoo - Állati ösztön.

A legnépszerűbb sorozatok és sikerfilmek között ezúttal két országos premier is érkezik a Prime műsorára. A csatorna egyik indulósorozata, a Zoo – Állati ösztön december 7-től második évadával folytatódik, míg a Különvélemény (Minority Report), a nagysikerű Tom Cruise film cselekményszálát fűzi tovább, keddenként 22 órától.

A Scream Queens utódjaként, december 6-tól debütál a Különvélemény (Minority Report) című sci-fi sorozat. A Philip K. Dick-adaptáció a sorozattal azonos című mozifilm folytatása, ahol a jövőrendőrség ismét akcióba lendül, hogy a látomások nyomán újabb gyilkosságoktól óvják meg a világot. A három fő prekog jövőképe csak együtt lehet igazán eredményes, ám az életmentést nehezíti, ha érdekeik nem egy célt szolgálnak.

December 7-től a megszokott időben második felvonásával folytatódik a Zoo – Állati ösztön. Az első évadban egyre fokozódott a globális fenyegetést jelentő állatok lázadása, ám az eddig ismert vírus, amely megvadította és az emberek ellen fordította az állatokat mutálódott. Az ellenszer használhatatlanná válik, a fertőzés pedig már az embereket is fenyegeti. A legfrissebb epizódokban emellett két új szereplő is felbukkan, két külön cselekményszálon, így az argentin dzsungel és a kanadai havas tundra viszontagságaiba is betekintést nyerhetnek a nézők - közölte portálunkkal a csatorna.