2019. augusztus 02.

Premierözön, kódolatlan időszak és Mineshow

Augusztus 3-án Minecraft-programokon vehetnek részt és kedvenc YouTubereikkel találkozhatnak a gyerekek a Cartoon Network Mineshow-n.

A budapesti Vasúttörténeti Parkban, szombaton megrendezendő Mineshow-n a rajongók nyolc gémer YouTuberrel találkozhatnak, ugyanakkor két, augusztusi premierű Cartoon Network-sorozat is bemutatkozik.

Augusztus 1. és 31. között a Telekom és a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetői is szabadon foghatják a Cartoon Networköt és a Boomerangot, tekintet nélkül arra, hogy melyik csomagra fizettek elő. Ebben az időszakban jó pár újdonsággal kedveskedik a nézőknek a két gyerektévé.

A Boomerang vadonatúj sorozatot tartogat a gyerekek számára. Az állatkert augusztus 19-étől mindennap 19:50-től látható. Az élő állatokat szerepeltető ’mokumentary’ egy minden képzeletet felülmúló állatkert, ahol Jürgen a többi csodabogár gorillával együtt elénk tárja a beszélő állatok varázslatos világát... Emellett délelőttönként 10:40-kor egész nyáron különkiadások és egész estés Scooby-Doo-filmek várják a Boomerang izgalmas rejtélyekre és kalandokra éhes nézőit. A Boomerang Mozi filmmaratonja keretében több új alkotás is először lesz látható. Hamarosan pedig új Scooby-Doo-sorozat mutatkozik be a csatornán.

A Cartoon Networkön a Mineshow kapcsán már említett Pindúr pandúrok augusztus 19-étől mindennap 7:20-kor látható új epizódokkal. A Mineshow-ra kitelepülő másik rajzfilmsorozat, a Bűbájtábor is új részekkel jelentkezik augusztus 12-étől mindennap 6:55-kor és 19:20-kor.

Ám nem kell a hónap közepéig várni az újdonságokra: az OK K.O.! Legyünk hősök! folytatása már 5-étől látható, mindennap 20:30-kor.