Nyomtatott testvérmagazint kapott a 2017 őszén indított Roadster.hu highlife-style magazin.

A Roadster print lett a 2011-ben alapított kiadó ötödik, és egyben első print médiaterméke. A kiadó az online termék sikerén felbuzdulva döntött úgy, hogy márkáját nyomtatásban is elérhetővé teszi, a partneri és olvasói visszajelzések alapján úgy érezték, ezzel tovább lehet nemesíteni a márkát - írják.

A Roadster print az online-hoz hasonló tematika mentén készült, a magazin talán kicsit közelebb áll egy könyvhöz, mint egy újsághoz, ennek megfelelően a mérete sem a klasszikus formákat követi.

A Player Media álláspontja a print kiadványok kapcsán az, hogy bár a napi hírfogyasztást és könnyű szórakoztatást nyilvánvalóan frissebb és végtelenebb környezetben tudja tálalni a digitális tér, továbbra is vannak történetek, amelyek sem az időnek, sem pedig a formátumnak nincsenek kiszolgáltatva. A Roadster print formátumával visszakacsint a tradíciók és a fizikai világ irányába, ahol megvan az ideje és helye ezeknek a történeteknek.

Az első számban olvashatunk a tökéletes roadtripről, bespoke öltönykészítésről, egy gyönyörű fatestű motorcsónakról vagy épp a legizgalmasabb hazai belsőépítészekről. Rengeteg utazós történet a világ felfedezésre ajánlott kincsesládáiból, bakancslistájáról a Balaton északi partjától New Yorkig, olyan élményautókban, melyekben az út maga a cél.

Ahogy a formátum, disztribúció sem általános: a Lapker InMedio / Relay hálózata, valamint saját előfizetői csatornája mellett a magazin elérhető lesz a Bortársaság boltokban, a Libriben és a MüPában is. Olyan helyszíneken, ahonnan a Roadster is inspirálódik.

  • lapszám megjelenés: 2019.05.15.
  • lapszám megjelenés: 2019.10.15.

A Player csoport ebben az évben további három médiatermék indítását tervezi, ezek az év második felében érkeznek. A kiadó célja továbbra is minőségi és izgalmas tartalmak készítése elsősorban férfiaknak, valamint a magas státuszú célcsoport elérésére törekvő partnerek számára releváns csatornák létesítése - teszik hozzá.