2017. április 06.

Prison Break - A szökés: premier a Prime-on

Ma este Magyarországon először a Prime-on láthatják a nézők a Prison Break - A szökés új évadát.

Hét év után tér vissza a képernyőre A szökés. A sorozat nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is nagy rajongótábort szerzett, ezért is döntött úgy a TV2-csoport, hogy megvásárolja a legújabb részeket.

„Először fordul elő a TV2-csoport történetében, hogy az amerikai premiert követően ilyen gyorsan mutat be egy új sorozatot a magyar nézőknek. A Prime fő célkitűzése, hogy prémium sorozatokat hozzon el a hazai közönségnek. A szökés új évada kiváló példa erre, 2009 óta várják a rajongók a történet folytatását és most 9 héten át követhetik csütörtök esténként” – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató.

Az új évadban az eredeti szereplők - Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar és Paul Adelstein - mind visszatérnek egy minden eddiginél nagyobb, világot átszelő kalandra. A legtöbben természetesen arra kíváncsiak, hogy milyen magyarázatot találtak ki a készítők a főszereplő, Michael Scofield „feltámadására”. Az erre a jelenetre kihegyezett trailert a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren 24 óra alatt összesen 42 millió alkalommal nézték meg, amely rekordszámú letöltést hozott a FOX-nak, a csatorna történetében nem volt még példa hasonlóra.

Prison Break - A szökés április 6-ától minden csütörtökön 21 órakor a Prime-on.