2017. június 15.

Promócióval készül a nyárra a Kiwi TV

Június 16-tól szeptember 3-ig, a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait hozza el a Kiwi TV.

Animációs filmekkel hűsölhetnek azok a vakációzók, akik reggel és este a Kiwi TV-re kapcsolnak. Rögtön június 16-án, 20 órától érkezik a Tintin kalandjai, június 17-én a Mézengúz, 22-én Az élet könyve, míg 24-én Goofy, 25-én pedig a ParaNorman szellemjárta története garantálja a felhőtlen szórakozást.

A nyári időszakban közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően az érdeklődők így korlátlanul nyerhetnek betekintést a mesék birodalmába 2017. július 3. és 30. között.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

9 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.